fbpx

Dobrodošli u oazu mira

CAMP WELLNESS

rezervirajte termin
Upoznajte nas
GDJE SE NALAZIMO I PO ČEMU SMO DRUKČIJI?

Odavno je poznato da je stres čovjekov najveći neprijatelj. Usmjereni smo na brigu o tijelu i otklanjanju stresa te ga smatramo jednim od najvećih uzročnika svih bolesti današnjice. Uz indvidualni pristup i stručne konzultacije dolazimo do što preciznijih spoznaja o trenutnom stanju klijenta, kako bismo preporučili idealnu odgovarajuću terapiju te pronašli najkvalitetniji način za otklanjanje poteškoća u skladu s potrebama klijenta. Vaš osmijeh – naše je najveće zadovoljstvo, a vaše pohvale i sjajni rezultati naša su neprestana motivacija. Trudimo se svaki put iznova opravdati iskazano nam povjerenje postojećih klijenata te steći naklonost novih. Ova mala oaza mira smještena je na samoj obali Rakitskog jezera u sklopu kampa Zagreb na adresi: Jezerska 6, Rakitje.
 Dobro nam došli!

Vrhunska usluga, ljubazno osoblje, opuštajući tretmani i prekrasan okoliš - samo su neke od  prednosti ovog posebnog mjesta. U sklopu samog kampa postoji sadržaj kreiran za djecu i odrasle. Stoga, dok uživate u nekom od vaših omiljenih tretmana, možete vašu djecu ostaviti u parku samog kampa gdje mogu uživati u druženju s drugom djecom, zip line vožnji, ljuljačkama, toboganu i sl.  Ukoliko želite provesti vrijeme u društvu, svatko Vas može pričekati uz neko dobro piće ili izvrsnu kavu u Launge baru ili u samom restoranu pizzerije Jezero na samo nekoliko koraka od Vas. Osim gurmanskih specijaliteta i izvrsne kave, ovdje možete upotpuniti svoj dan iznajmljivanjem čamca ili kajaka i dodatno se opustiti uz plovidbu jezerom. Smanjili smo broj izgovora i olakšali način na koji možete sebi uljepšati dan. Vidimo se!

REZERVIRAJ TERMIN NA VRIJEME

Ako se osjećate umorno i stresno poslije napornog radnog dana, bit ćemo sretni da Vam pružimo užitak i zdravo rješenje za povratak u potpuni balans. 
Tu smo za Vas.

TERAPIJA MASAŽOM
ZA ODMOR, OPORAVAK & OPUŠTANJE
NAZOVI 
TRETMANI & CIJENE

U našem salonu tretmani su prilagođeni individualnim potrebama klijenta.
Prepustite se stručnim rukama naših terapeuta. 

90min  329kn 
60min  299kn 
90min  329kn 
                                    
TRETMANI SA POTPISOM
Havajska Lomi Lomi masaža
Tajlandska masaža
Tradicionalna FIlipinska
(cupping masaža sa đumbirom)
OSTALI TRETMANI
Opuštajuća masaža
Terapeutska masaža
Masaža za parove
Kraljevska masaža
Masaža leđa
RefleksologijaLICE
Skulpturalni lifting lica                                                
60min/ 75min/ 90min
249kn  269kn  289kn 
259kn  279kn  299kn 
499kn  539kn  579kn 
499kn                           
269kn                           
299kn                           
60min
449kn 
rezervirajte termin    CAMP WELLNESS PAKETI naruči poklon bon